Estradowiec.pl - Nagłośnienie i Estrada - Wortal sprzętu Pro Audio Strona Główna

 Ogłoszenie 
Eventroom.pl

 
   
 
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Instrukcja showtec Showmaster 24 lub podobne
buli 
Stagehand - to brzmi dumnie


Pomógł: 12 razy
Wiek: 48
Dołączył: 01 Wrz 2009
Posty: 667
Skąd: z Marsa
Wysłany: 2013-01-28, 09:29   Instrukcja showtec Showmaster 24 lub podobne

Panowie może komus wpadła w ręce instrukcja w ludzkim języku ( czytaj polskim ) wymienionego sterownika, prz yczym identycznych sterowników jest masa zmienia się tylko producent a funkcje są identyczne na allegro jest jakos scene setter 24 ze stajni eurolitte .Będę wdzięczny za pomoc
 
 
djbartez 
Rozwinę pytę


Nagłośnienie: 3kW
Pomógł: 7 razy
Wiek: 35
Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 441
Skąd: Złotoryja
Wysłany: 2013-01-28, 12:36   

Buli też ostatnio szukałem i znalazłem:
http://www.4-dj.pl/downlo...mer_console.pdf

A tak a propo jest ona bardzo cienka, bo nie ma napisane jak skasowac ustawienia zapisane w pamieci. Okazuje sie ze trzeba wprowadzic kod 4 cyfrowy. A o tym juz wyczytalem w Manualu ENG.
 
 
buli 
Stagehand - to brzmi dumnie


Pomógł: 12 razy
Wiek: 48
Dołączył: 01 Wrz 2009
Posty: 667
Skąd: z Marsa
Wysłany: 2013-01-28, 13:55   

Wielkie dzięki bo z braku laku i to dobre .A tak nawiasem jak się sterownik sprawdza w boju ??.Ja przyzwyczajony jestem do tych małych a tu taki długas że nie wiem jak go ogarnę

[ Dodano: 2013-01-28, 13:56 ]
Na dobrą sprawę jeszcze nie jest mój robie tylko przymiarki i nie wiem czy go kupię choć cena atrakcyjna
 
 
djbartez 
Rozwinę pytę


Nagłośnienie: 3kW
Pomógł: 7 razy
Wiek: 35
Dołączył: 22 Kwi 2009
Posty: 441
Skąd: Złotoryja
Wysłany: 2013-01-28, 20:49   

Powiem Ci ze bardzo zadowolony jestem. U mnie przelezał ponad 3 lata bo nie byl potrzebny. Odpalilem go w koncu i jestem zadowolony. Choc na pierwszy rzut wydawalo sie to nie do ogarniecia.
 
 
buli 
Stagehand - to brzmi dumnie


Pomógł: 12 razy
Wiek: 48
Dołączył: 01 Wrz 2009
Posty: 667
Skąd: z Marsa
Wysłany: 2013-01-28, 22:02   

Straszny jest ten mikser totalnie go nie ogarniam .Przyzwyczajony jestem do standardowych kombinacji i ten sprawia mi ogromne problemy i to u podstaw programowania scen z co dalej chyba sobie go daruje

[ Dodano: 2013-01-28, 22:13 ]
oj sorki nie mikser a sterownik oczywiście ale to nie zmiena faktu że jest straszny i mam go już dosyć

[ Dodano: 2013-02-11, 12:15 ]
No i temat załatwiony , tam gdzie będe używał sterownika czyli dom kultury lepiej sie sprawdzi hybryda od Elation bo i skanery pójda i pary na jednym sterze i chyba łatwiejszy będzie aa]le dopiero go dostałem i jeszcze nie testowałem
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
   

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template created by Qbs. Template theme based on Unofficial modifications.


EventRoom.pl