Wysłany: 2015-07-09, 14:27 Mikser do małego 4 osobowego zespołu.
Witam,
Od ponad roku zajmuję się oraz uczę się realizacji dźwięku w kierunku nagłośnienia estradowego. Po tym czasie stwierdziłem że poza praktykami chciałbym sam zaopatrzyć się w jakiś nieduży mikser analogowy (myślę że analog na początek żeby ogarnąć wszystkie kwestie związane z początkowym nagłośnieniem będzie dobry), i tutaj mam problem ponieważ jak do tej pory miałem kontakt tylko z mikserami które kosztują grube pieniądze a przeglądając internet w celu znalezienia odpowiedniego sprzętu trafiłem na spory wybór mikserów do 2 tysięcy. I tutaj mam do was wszystkich skierowane pytanie czy znacie może jakieś mini stoły godne polecenia tak około 16 kanałowe.
Witam. Zdecydowanie nie Behringer xenyx. Jesli miałby polecić to Allen Heath np. PA12, a jak więcej wlotów to WZ3 16:2.
A jak już Beri to coś z cyfrowych np. producer, xr18.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum