Nagłośnienie: Nie gram głośno...
Wiek: 19 Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 5719 Skąd: wziąść kasę na wódkę?
Wysłany: 2010-04-02, 10:34
SILVER SOUND, Ale my będziem elytą i banów siem nie boim
[ Dodano: 2010-04-02, 11:36 ]
Panowie, wystarczy aby forum przestało być anonimowe i skończą się falkony itp. Działów na dobrą sprawę nie trzeba robić, choć nie ukrywam, że warto by było dział vip, tylko dla znanych userów, gdzie można by zamieszczać tajniki realizacji dźwięku.. Przy rejestracji dodać parę rubryczek z * że muszą być wypełnione, jak wypełnione zostaną pierdołami, to maila z ponowną aktywacja i zmianą danych, aż do skutku.
_________________ Jestem bardzo kiepskim akustykiem, wiec mi nie wierzcie...
Nagłośnienie: skromne ale własne :D
Oświetlenie: 2x dioda led w komórze :D
Wiek: 24 Dołączył: 24 Sty 2010 Posty: 132 Skąd: P-ń, Wlkp.
Wysłany: 2010-04-02, 12:15
ja tam osobiście jestem za tylko z tą grupą v.i.p. to jakie by były kryteria zaufania userom ?? a swoją drogą to skany dowodu to nie wszyscy dowód by mogli zeskanować ci w moim wieku (których jest trochę mało) by legitke szkolną musieli poszukiwać
Wysłany: 2010-04-02, 22:48
JAcobG, popieram. Po co dawać tajniki realizacji w "zamkniętym" dziale, skoro właśnie młodzi i chętni wiedzy( ) ludzie nie będą mogli z niej skorzystać?
Chyba, że "zamknięty" dział dla tych co podadzą te określone dane swoje... wtedy tak.
ciasteczkowypotwor, wymyśliłeś z tym VIPem ;] Genialne.
Silver ma rację my mistrze offtopu jesteśmy w końcu .
Generalnie trochę luzu jest ok. Czasami jednak robi się przesadnie przyznaję bez bicia. Szczególnie ostatnio przez takich dwóch ;]
_________________ Nie ma większych kłamców od dystrybutorów...
Wojciech L., "postrach osiemnastek", 18 do września
zabrzmiało jak z rubryki kryminalnej xD
wojciech L. - pseudonim "postrach osiemnastek". Skazany na 18lat więzienia (do września 2028roku), za zgwałcenie i pobicie 3niepełnoletnich dziewczyn na 18tce w Libiążu
xDDDDD
_________________ Nie ma większych kłamców od dystrybutorów...
_________________ www.bayor-audio.pl - nagłośnienie, oświetlenie, produkcja, wyposażenie od A-Z, systemy konferencyjne/radiowęzłowe, instalacje stałe, wdrożenia i wiele więcej...
Ostatnio zmieniony przez AlfonsoRodeo 2010-04-03, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum